Services

Montage

Laat montage aan de vakman over!

Heeft u bij ons een mooi product gekocht, maar ziet u het niet zitten om het zelf te monteren? Geen probleem, wij nemen u dit werk graag uit handen. Van schuifwanden, Velux producten, insectenwering, binnen- en buitenzonwering tot nog veel meer producten. Voor ons is het plaatsen en monteren een fluitje van een cent.

Vraag gerust naar meer informatie.

Zagen op maat

Hout- en plaatmateriaal op de perfecte afmeting!

De door u bestelde hout- en plaatmaterialen kunnen in onze zagerij exact op maat gezaagd worden. Daarbij geldt voor de meeste producten dat alleen het bestelde deel wordt berekend. U betaalt dan dus niet voor de volledige plaat. En u weet zeker dat uw product de juiste afmeting krijgt met professionele zaagapparatuur.

Wel zo prettig toch?

Meten

Want meten is weten voor uw maatwerk!

Bij Hubo Goudriaan hoeft u zich nergens druk om te maken. De bij ons bestelde maatwerk producten worden door ons vakkundig ingemeten. Dit vraagt immers om secure voorbereiding. Onze vakmensen weten vervelende verrassingen achteraf te voorkomen.

Samen bepalen wij een geschikt moment om in te meten.

Bezorgen

Wij bezorgen ook aan huis!

U vindt bij ons producten die niet altijd makkelijk te vervoeren zijn. Misschien past het niet in de auto of laat u de bestelling gewoon liever thuis bezorgen. Dan biedt onze bezorgservice de uitkomst.

Overleg uw wensen gerust, want de medewerkers van Hubo maken het u graag gemakkelijk.