Over ons

Door onze jarenlange ervaring weten wij uw wensen in te vullen. Dat doen wij met een persoonlijke benadering, want wij staan graag voor u klaar!

“Al meer dan 40 jaar raad en daad!”

Hubo Goudriaan is in 1972 opgericht. In die tijd nam het doe-het-zelven een enorme toevlucht. Iedereen wilde schrootjes aan wanden en plafonds. Vanuit een schuurtje naast het ouderlijk huis werden de eerste platen spaanplaat op maat gezaagd en bezorgd. In 1976 verhuisden wij naar ons eerste winkelpand aan de Dorpsstraat 40, waar de bedrijfsruimte groeide naar 85 m2. Al snel was de winkel toe aan een groter pand. Het werd Dorpsstraat 134 dat driemaal zoveel ruimte bood om de klanten te bedienen. Onze onderneming was inmiddels aangesloten bij de organisatie Houtland en een fusie zorgde middenin de 90’er jaren voor de huidige naam Hubo.

Modern winkelpand op bedrijventerrein Zijdepark
In september 2005 betrokken wij ons een nieuwe pand op het industrieterrein Zijdepark. Modern en toegespitst op de eisen anno nu. Klanten vinden vele producten gelijkvloers. Alleen de showroom met deuren, kasten en laminaat bevindt zich op de eerste verdieping. Wij verwelkomen u graag!

teamfoto-hubo-goudriaan

Winkel eigenaar
Piet Goudriaan

"Hubo Goudriaan staat voor service, specialiteiten, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Onze grote en moderne winkel is makkelijk bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid. Maak ook kennis met onze meet- en montageservice.

Kortom: wij zijn een vertrouwd adres voor al uw klussen!"