Verlichting

Verlichting

Bekijk Hubo in een heel nieuw licht!

Wij bieden u functionele verlichting zoals plafonnières, inbouwspots en TL-armaturen. Deze worden toegepast als basisverlichting om totale ruimtes te verlichten. Accentverlichting is er om sfeer te creëren. Deze sfeerverlichting zoals (halogeen)spots en ook indirecte verlichting in koven, tafellampen of staande lampen met of zonder leesverlichting kunnen met dimmers tot elk gewenst niveau worden ingesteld.

Badkamerverlichting

Voor een verbluffende sfeer in uw badkamer

Een badkamer krijgt meer allure met de installatie van de juiste verlichting. Naast sfeervolle accentverlichting in de omgeving van uw badmeubel zijn ook praktische veilige 12-volts toepassingen mogelijk in de nabijheid van douche of bad. Zo kunt u heerlijk ontspannen in uw droombadkamer.

Lampen

Bespaar op energie

Spaarlampen vervangen steeds meer het gebruik van de standaard gloeilampen, aangezien gloeilampen uit de handel verdwijnen. Ze besparen enorm veel energie en hebben een lange levensduur. Ook in sfeerverlichting zijn vele toepassingsmogelijkheden. LED-verlichting is uitermate geschikt als accentverlichting en wordt onder andere vanwege het geringe energieverbruik veel toegepast als buitenverlichting.

Kom langs in onze winkel, waar de Hubo-vakman u alles over verlichting kan vertellen.