Verf en verfgereedschap

Verf en verfgereedschap

Met onze materialen komt uw klus goed uit de verf!

Een goede verflaag beschermt en verfraait. Voor een glansrijk resultaat heeft u de keuze uit vele standaard kleuren. Met de verfmengmachine maken wij speciale kleuren. Daarbij heeft u maar liefst de keuze uit meer dan 20.000 tinten. Waar houdt u van?

Onze professionele merken verf, beits, lakken en milieuvriendelijke verf geven jarenlange bescherming. U bepaalt of de verf een mat of glanzend effect moet geven. Het voordeel van hoogglans is het slijtvaste karakter. Met zijdeglans zullen oneffenheden minder in het oog springen. Er is verf op terpentinebasis (alkydverf) en op waterbasis (acrylverf). Het voordeel van verf op waterbasis is dat het snel droogt en geurarm is.

Door het aanbrengen van vochtregulerende beits verkrijgt hout een langere levensduur. Water dringt van buitenaf niet in het hout, maar de beits laat aanwezig vocht in het hout wel als damp naar buiten. Er zijn dekkende en transparante beitsen bij ons verkrijgbaar. Buitenkwaliteit beitsen zijn uitermate geschikt voor daklijsten, schuren, tuinmeubelen, tuinhuizen en gevelbetimmeringen.

Goed gereedschap hélpt echt
Voor alle soorten verf is bij Hubo passend verfgereedschap leverbaar. Alle verfgereedschappen zoals rollers, kwasten, schuurpapier zijn op voorraad. U kunt dus direct aan de slag gaan!

Wenst u voor het klussen advies? Laat het ons dan weten.