Velux

VELUX

Verduistering of raamdecoratie? Gordijn of juist jaloezie?

Voor welk VELUX raamdecoratieproduct u bij Hubo ook kiest, u weet één ding zeker. Alle VELUX producten zijn van hoge kwaliteit, ontworpen om perfect te passen in of bij uw VELUX dakraam. Ze zien er mooi uit, zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in een uitgebreide collectie kleuren en dessins. Uw wensen zijn bepalend, want de VELUX producten passen allemaal bij elkaar.

Dakraam aanschaffen?
Waar of niet? Wie aan een dakraam denkt, denkt vaak automatisch aan VELUX. VELUX is synoniem geworden voor het originele dakraam. En terecht. Want VELUX heeft al ruim drie decennia ervaring met ramen voor het schuine dak. Waar het ooit begonnen is met dat enkele dakraam in één maat en met één bedieningsmethode en scharnierpunt, heeft u nu een ruime keuze. In onze Hubo-winkel geven wij u graag een overzicht van wat VELUX te bieden heeft aan dakramen (of dakvensters zoals ze ook wel genoemd worden).

Zien we u binnenkort? Dan helpen wij u graag om meer licht in uw kamer te verwezenlijken en/of mooie raamdecoratie te selecteren.