Qlima

Qlima

Geavanceerde oplossing om warmte te creëren

Omdat ze zo energiezuinig en gericht inzetbaar zijn, worden Qlima kachels tegenwoordig veel gebruikt als bijverwarming, naast of in plaats van de centrale verwarming. De Qlima kachels bieden natuurlijk ook een ideale oplossing voor ruimtes zonder centrale verwarming. U heeft namelijk geen afvoer en geen leidingen nodig. Daarom hoeft u enkel te zorgen voor voldoende ventilatie. Uw Qlima kachel is meteen klaar voor gebruik.

Gemakkelijk en behaaglijk
Qlima kachels zijn eenvoudig te bedienen, zeer snel op temperatuur en verwarmen precies de ruimte waar u het behaaglijk wilt hebben. Bovendien zetten ze vrijwel alle brandstof om in warmte, dus er gaat geen kostbare energie verloren. Met de aangename stralingswarmte verhoogt u de sfeer in huis, terwijl u bespaart op uw maandlasten.

Duurzame keuze
Alle Qlima kachels zijn getest door erkende keuringsinstituten en voorzien van het CE-keur. Ze hebben een noodstop en een omvalbeveiliging en slaan ook automatisch af wanneer er te weinig geventileerd wordt. Verder is Qlima een uiterst duurzame keuze. U krijgt op alle modellen 4 jaar garantie, maar de praktijk leert dat u maar liefst 15 tot 20 jaar plezier kunt hebben van uw Qlima.

Passend bij iedere ruimte
U kunt kiezen uit diverse stijlen, capaciteiten en brandersystemen. Er zijn verschillende soorten petroleumkachels verkrijgbaar. Bij de aanschaf van een petroleumkachel als bijverwarming, dient u rekening te houden met capaciteit, de grootte van de ruimte en het doel van het verwarmen.

Qlima Laserkachels:

Qlima Laserkachels zijn razendsnel op tempratuur en dankzij de thermostaat tot op de graad nauwkeuring instelbaar. Standaard zijn Laserkachels voorzien van extra comfortopties zoals een timerfunctie, spaarstand en vorstbeveiliging. Ideaal voor huis of op kantoor.

Qlima Kouskachels

Qlima kouskachels werken zonder stroom. Ze hebben alleen batterijen en de speciale brandstof nodig. De kouskachels werken extreem zuinig en fuctioneren bijzonder stil.

Heeft u vragen over de Qlima kachels? Stel ze gerust aan het team van Hubo Goudriaan!

Opheffingsuitverkoop

Per 1 september stoppen wij ermee. Kom nu naar onze winkel voor hoge kortingen.
Je vindt ons op Zijdepark 3 in Ouderkerk aan den IJssel