Lijmen en kitten

Lijmen & kitten

Welke lijm of kit heeft u nodig?

Er zijn enorm veel producten op de markt als het om lijmen en kitten gaat. Bij Hubo Goudriaan is een breed assortiment verkrijgbaar. Onze kracht is om u exact uit te leggen welk product u nodig heeft. Of het nu om onze materialen van Bison of Pattex gaat, wij geven u een eerlijk advies!

Lijmen

Secondelijm, contactlijm, houtlijm, montagekit en PU-lijm: het zijn bekende namen uit een reeks van sterke lijmverbindingen. Bij Hubo Goudriaan vindt u een handige lijmwijzer die exact aangeeft welke lijm benodigd is bij welke klus. Wij adviseren altijd om de productinformatie en gebruiksaanwijzing van Bison of Pattex door te nemen, alvorens u tot lijmen overgaat.

Kitten

Bouwafdichtingen, beglazingskit, sanitairkit, kit voor natuursteen, reparatie van dakgoten of het afdichten of vullen van voegen en kieren. Met kit worden veel problemen voorkomen en opgelost. Voor het toepassen, dient u altijd eerst de productinformatie te raadplegen. Op die wijze geven onze producten van Bison en Pattex het gewenste resultaat.