Schuifdeurkast

Schuifdeurkast

Volledig op maat en passend bij uw wensen

Schuifdeurkasten zijn helemaal van nu. Omdat schuifdeurkasten een verrassende, efficiënte en ruimtebesparende oplossing bieden. Hubo Goudriaan biedt u eindeloos veel mogelijkheden om de schuifwandkast te creëren die naadloos aansluit bij uw interieur en inrichting. Maatwerk dus! Er zijn decorpanelen en panelen in uni-kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit spiegeldeuren in diverse kleuren en getinte glaspanelen. Ook deuren met een vakverdeling en vitrinedeuren behoren tot de mogelijkheden.

U kunt uw maatwerk schuifwandkast samenstellen uit schuifdeuren, een kastinterieur en diverse accessoires zoals een ombouw van bijpassende panelen, afwerkprofielen en stootborstels. Ladeblokken, draadmanden en andere handige opbergaccessoires completeren het opberggemak. Bij alle componenten van uw schuifwandkast kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, zodat u altijd een kast volledig naar uw wensen ontwerpt.

Kom langs bij ons in de winkel en laat u verrassen over de mogelijkheden. Ook wat betreft landelijke deuren, moderne stijldeuren, loftdeuren en uw kastinterieur op maat.

Opheffingsuitverkoop

Per 1 september stoppen wij ermee. Kom nu naar onze winkel voor hoge kortingen.
Je vindt ons op Zijdepark 3 in Ouderkerk aan den IJssel