Landelijke deuren

Landelijke deuren

De finishing touch voor uw maatwerk kast

Wat betreft landelijke deuren heeft u de keuze uit twee vooraanstaande merken: Garobe en Raffito. Wat betreft kwaliteit zijn ze gelijk. Het is maar net waar uw voorkeur wat betreft uiterlijk naar uitgaat. Met het maatwerk van Hubo Goudriaan is alles mogelijk.

Raffito stijldeuren kunnen vele sferen benadrukken en onderscheiden zich door het patroon in de deur, van klassiek landelijk tot modern. In iedere ruimte kunt u uw schuifwand afstemmen op de stijl en sfeer die het beste bij u past. Met Raffito stijldeuren kunt u een romantische sfeer benadrukken of juist een moderne toon zetten. Dit luxe opbergsysteem blinkt uit in maatwerk en diversiteit en heeft bijpassende accessoires.

Secuur inmeten laat u met een gerust hart aan Hubo over
Alle deuren (zowel van Rafitto als de hieronder genoemde variant) die u bij Hubo Goudriaan bestelt, worden op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt.

Het assortiment van Garobe schuifwandkasten op maat is uitgebreid met klassieke deuren. Klassieke deuren hebben een rustige en landelijke uitstraling zonder aluminium omlijsting. Voor de klassieke deuren kunt u kiezen uit acht modellen. Ook is er de mogelijkheid om een spiegeldeur samen te stellen.

Als u een model heeft gekozen, dan kunt u hierna kiezen uit zeven verschillende decors, van wit en vanille tot zandeiken. U kunt ook kiezen om een deur zonder decorfolie te bestellen. U kunt deze deur dan, na twee keer gronden en schuren, aflakken in de door u gewenste kleur, zoals bijvoorbeeld de kleur van uw binnendeuren. Geheel op maat en passend bij uw interieur.

Garobe klassieke maatwerkdeuren zijn af te werken met vier soorten handgrepen die alle vier in brons en zilver verkrijgbaar zijn. Deze handgrepen worden in de deur gemonteerd. Voor de spiegeldeur heeft u de keuze uit drie soorten spiegels, een blanke spiegel, een bronzen spiegel of een spiegel met een grijze tint. U kunt uw kast helemaal afmaken door het toepassen van een klassieke onderrails en een klassieke plint die u voor op de aluminium bovenkap kunt plakken.

Garobe klassieke deuren worden gemaakt met dezelfde kwaliteit kogelgelagerde wielen die zich bij de andere Garobe maatwerksystemen al bewezen hebben. De deuren zijn van MDF met een kunststof folie.

Wij zijn benieuwd naar uw wensen!

Opheffingsuitverkoop

Per 1 september stoppen wij ermee. Kom nu naar onze winkel voor hoge kortingen.
Je vindt ons op Zijdepark 3 in Ouderkerk aan den IJssel