Insectenwering

Hamstra Plissé Hordeur

Maatwerk plisséhor: decoratief én praktisch om insecten buiten te houden

Kies voor een decoratieve plisséhor voor deuren, standaard of juist op maat gemaakt. Het systeem is geschikt om zowel in als op het kozijn geplaatst te worden. Met andere woorden: voor deuren die naar binnen of naar buiten draaien, dubbele openslaande deuren of schuifpuien. Hubo levert maatwerk insectenwering.

Het gebruikte, zwarte en geplisseerde horgaas past bij elk interieurdesign en is in lichte mate zonwerend. Het gaas wordt slijtvast en windbestendig geleid in een gepatenteerde, kunststof ketting. Eventueel ook verkrijgbaar in grijs of andere RAL kleuren. De zeer platte ondergeleiding zorgt voor een hindervrije doorloop naar uw tuin of terras. Toepasbaar tot grote breedte- en hoogtematen. Met maatwerk voldoen wij aan al uw wensen.

Hamstra Rolhordeur

Een rolhor is gemakkelijk in gebruik. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast, waardoor de rolhorren gemakkelijk het hele jaar buiten kunnen blijven hangen. Wilt u de rolhor liever binnen monteren? Ook dat is mogelijk.

Ze zijn net zo eenvoudig te plaatsen als gewone horren, maar bieden het extra comfort van een rolhor. De rolhor blijft na montage duurzaam zijn werk doen, dankzij de zeer hoge kwaliteit van de aluminium cassette en de geleiders. Het gaas is door de toepassing van gaasrunners wind- en tochtvast. De maatwerk rolhor kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden en is geschikt voor bijna elk type deur. De hor wordt op de juiste hoogte geleverd, heeft wind- en tochtvaste gaasgeleiding en kan zowel binnen als buiten gemonteerd worden.

Rolhor Argus

De rolhor type Super of Argus voor insectenwering, waarbij het onderscheid te vinden is in de vorm van de kast, is een exclusieve maatwerkhor die, naast de bijzondere technische specificaties, een mooie vormgeving en betrouwbare bediening heeft.

De aluminium geleiders zijn zowel geschikt voor "op-de-dag" als "in-de-dag" montage en zijn voorzien van dubbele borstelafdichting. Deze afdichting zorgt voor een geruisloze bediening en extra fixatie van het gaas. Onderin de geleiders zijn blokkeringen verwerkt die dienen als rem voor de onderlat.

Hubo Goudriaan heeft meer!

Er zijn nog meer mogelijkheden voor insectenwering. Kom dus gerust langs bij ons in de winkel, zodat wij u de opties kunnen laten zien en meer over ons maatwerk kunnen vertellen.