Binnen- en buitendeuren

2adore binnen- en buitendeuren

Maatwerk deuren voor iedere woonstijl

Bij het stijlvolle deurkenmerk 2adore is kwaliteit de standaard. Bovendien heeft u uitgebreide maatwerkmogelijkheden. 2adore bij Hubo Goudriaan bestaat uit een compleet deurenassortiment met voordeuren, balkon- en terrasdeuren en binnendeuren. Naast afwijkende maatvoeringen bepaalt u bij 2adore zelf het karakter van de deur door te variëren met verschillende panelen, profileringen en glas.

Maatwerk is onze specialiteit. Desgewenst leveren wij de deuren afhangklaar, inclusief alle bewerkingen, gemonteerd hang- en sluitwerk en een voorlak of grondverf behandeling.

Maatschappelijk verantwoord
DFSCe Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties.

2adore is zich ook bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en biedt hierom een groot deel van de deurencollectie óók in FSC aan. Deze FSC deuren zijn herkenbaar aan het FSC-label. De FSC deurencollectie van 2adore bestaat uit streng geselecteerde houtsoorten met zeer duurzame eigenschappen. Deuren gemaakt van deze houtsoorten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie-eisen.

CanDo binnen- en buitendeuren

Ook de maatwerk CanDo deuren zijn bij Hubo te verkrijgen. Hiermee beschikken wij over een ruim assortiment aan deuren. Of het nu gaat om een binnendeur of een buitendeur, met CanDo gaat u altijd voor kwaliteit en een goede prijs.

CanDo deuren worden geleverd met de CanDo quality garanties:
- Meest verkochte deuren van Nederland
- Beste prijs/kwaliteit verhouding
- Meest complete assortiment
- Slimste innovaties en oplossingen
- Ruimste keuze in trends en stijlen

Ons assortiment aan deuren bevat onder andere buitendeuren, binnendeuren, voordeuren, tuindeuren en schuifdeuren. Uw Hubo- specialist legt u graag uit wat de verschillen zijn en welk merk het beste aan uw woonwensen zal voldoen. U krijgt een advies op maat.